Om mig

Computer og Fysik nørd, med en svaghed for matematik. Jeg har programmeret computere siden midten af 1970'erne, og beskæftiget mig med astronomi og kosmologi lidt længere. Hvis jeg ikke var blevet programmør ville jeg helt sikkert have siddet på et eller andet støvet kontor og studeret, samt udtænkt, ideer omkring verdensrummet omkring os.

Hej, mit navn er John

Jeg er en nørd, i klassisk forstand. Jeg har skiftet pizza og cola ud med en lidt sundere livsstil. Jeg er ikke mere social handikappet end at jeg har 6 voksne børn og en lille efternøler, der siger at hun vil være videnskabsmand når hun bliver voksen.

Jeg lever af at være computer nørd, og har gjort i mange år. Jeg har “sideløbende” haft en dyb interesse for rumfart, astronomi og specielt fysik. Da jeg startede med at nørde computere fandtes der ikke nogen uddannelse man skulle ind på fysik studiet hvis man ville lære at programmere. Eller man skulle lære det gennem erfaring. Learning by doing 🙂

Ellers så holder jeg meget af at rejse, og helst i egen bil. Jeg har elsket bilferier hele mit liv. Flyrejser er super praktiske når man skal halvvejs Jorden rundt. Men man ser jo ikke de lande man flyver over. Så for mig skal det helst være i bil 🙂 Og helst ikke på motorvejen. 

Nej, det er ikke mig på billedet, billedet er doneret af Pexels.