Om

Daws

Og velkommen til Gørlev Station på internettet, domænet blev registreret engang i 2001 – før det havde jeg et andet domæne, men vi boede dengang en hel familie på Gørlev Station i det Vestsjællandske – senere skiftede vi roekulerne ud med stenbro på frederiksberg, og familien blev som så mange andre familier opløst, men domænet goerlev-station.dk levede videre, oftest som test domæne for mine forskellige personlige kode eksperimenter.

Jeg er i mellemtiden flyttet til Thailand, til Bangkok, og det er så det billederne på forsiden afspejler, de er taget en eftermiddag på en lille gåtur her i området, de er blot øjeblikkelige snapshots og altså på ingen måde repræsentative for Bangkok, kun for min lille bitte plet her, som i gamle dage Gørlev Station var det.

Nu er jeg så havnet i Lissabon, i Portugal – samme priser som Thailand, og næsten samme vejr, med lidt god… OK meget god vilje. Men ingen vinterstøvler i snesjap en mørk vintermorgen.

Jeg arbejder bedst om natten, men det er også der jeg får forskellige tanker og reflektioner, nogen af dem kan bruges på en rejseblog, nogen passer betydeligt bedre på firmaets hjemmeside, andre igen egner sig til sandkassen.

Og så er der altså ting som ikke har haft et par sideben endnu at komme ud mellem, det er så den plads goerlev-station.dk kommer til at opfylde nu.

Dette er på ingen måde en debatside, så der er ikke implementeret noget “kommentar” system ind i template – som jeg iøvrigt selv har bygget baseret på twitters bootstrap hero eksempel.

Det betyder ikke at jeg ikke er interesseret i andre menneskers mening, du skal være velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en snak.