Livet med Tinker Bell

Thursday, August 7th, 2014

Livet med Tinker Bell – Tinker Bell hedder Natida – men i Thailand har kært barn mange navne, og Tinker Bell hedder Tinker Bell til hverdag dog bare “nång Bell”

En dag var vi ude at køre, Tinker Bell lå og sov på bagsædet, trafikken i Bangkok er lettere kaotisk, og man skal reagere hurtigt for ikke at få buler. Vi var havnet i en sådan situation, jeg bremsede hårdt for ikke at skade fronten af bilen – og Tinker Bell fløj ned mellem bagsædet og forsædet…

Hun rejste sig op, kiggede fornærmet på mig og sagde : FAR!!!! kør ordentligt…

Så tog hun sin sutteflaske, kravlede op på bagsædet og faldt i søvn igen…

 

IMG_2967

 

En nat havde jeg drømt løsningen på et problem jeg havde med en udviddelse til en WordPress side jeg arbejde med, så jeg hopper ud af sengen tager et håndklæde om mig og går på kontoret (her i lejligheden, så du ikke får grimme tanker)… Tinker Bell vågner, hun kommer gerne ind om morgenen og siger : far jeg vil se den eller den tegnefilm… Og det kan hun også – efter hun lige har terpet alfabetet…

Nåmen den morgen var det Puss in Boots – mens hun så den kravlede hun op på sofaen der står foran skrivebordet – kigge ind mellem mine 2 monitorer og spørger :

Tinker Bell: Far hvad laver du ??
Mig : arbejder.
T: kunne du ikke lige gå ned og købe noget kage ? Jeg kunne godt tænke mig at spise kage.
M: Jeg er nødt til at arbejde for at få råd til at købe kage.

Den køber hun så, og sætter sig til at se tegnefilm igen.
Jeg får i mellemtiden løst problemet med programmet, og tænker at det er tid til et bad og blive klædt på, så jeg rejser mig og går mod badeværelset… Tinker Bell løber ind foran mig rejser hånden som en gammeldags betjent og råber :

T: STOP!!!! FAR!!!! STOP!!!! tilbage til arbejde TILBAGE TIL ARBEJDE, ARBEJDE!!! ARBEJDE!!!!!
M: Jeg skal da have et bad inden jeg kan købe kage…

Så fik jeg også lov til at gå i bad 😀

 
IMG_6094

 

 

 

 

Vi var nede sydpå en tur, stoppede på stranden ved Trang for at nyde udsigten, de har en statue af søelefanter – varemærket for Trang, jeg gik hen mod skulpturen men Tinker Bell stoppede op og ville ikke med…

Jeg spurgte hvad der var galt, jeg er bange for dem sagde hun grådkvalt og pegede på søelefanterne bag mig…

Er det rigtigt eller snyder du, spurgte jeg – Tinker Bell løb hen til mig storgrinende – jeg snyder…

Heldigvis fik hendes mor et billede 😀 så det får I også 🙂

 

 

 

Idag (den 9. August 2014) var vi på det store Jatujak marked. vi kom lidt sent ud af døren og Tinker Bell var faktisk klar til sin middagslur, hun var noget brokket på vej til hvor vi normalt parkerer, og som det jo sker ind imellem så nåede hun naturligvis at falde i søvn lige inden vi parkerede bilen, og vågnede altså fuldt op til dåd…

Vi fræsede Jatujak weekendmarked igennem – det er ikke gjort på en time, der er 23,000+ boder, men 3-4 timer senere var vi på vej tilbage til bilen med vores rov… Bell var jo ikke blevet mndre træt af alt virakken, varmen og gamle damer der synes at hun er kær… Så hun var for at sige det på Anders Mattesensk “ikke under kommando” – tilsidst trækker mor sit trumfkort og siger : nu sætter du dig stille og roligt ned, holder din mund og så kører vi hen og ser på aber (en elendig zoo på toppen af et supermarked)…

DET hjalp, Tinker Bell holdt mund – ja hun faldt ganske enkelt i søvn, naturligvis lige som jeg drejede ind på parkeringspladsen til Tesco Lotus (ikke dem der har abezoo) hvor vi skulle have lidt varer med hjem til at koge aftensmad.

Vi fik klapvognen ud fra bagagerummet, jeg rakte ind på bagsætdet, fik fat i Bell der var total slap, dyb søvn… Vi fik købt alle de varer vi skulle bruge, samt nogen vi åbenbart ikke KUNNE undvære, sådan går det jo gerne uden seddel med hjemmefra…

Vi betalte og Bell sov trygt som kun et barn kan gøre det, jeg hældte hende forsigtigt ind på bagsædet, tømte varene ind i bagagerummet og så kunne vi køre hjemad…

Da bilen blev parkeret hjemme, vågnede Bell – forvirret – og kravlede ud af bilen, om til bagenden hvor jeg var ved at tømme både rov og indkøb af – så begyndte hun at græde hjertensskærende og sige jeg vil se aber, jeg vil se aber…

Det har vi da lige gjort men du sov jo, reddede hendes mor den med – hun løb hen til mig kiggede med tårefyldte øjne og sprurgte : virkelig ??

“Jeps” svarede jeg – og resten af aftenen har vi haft en glad lille datter, der har set aber idag 😀

 

 

IMG_6466


Tags : Bell | jatujak weekend marked | Kærlighed | Thailand | Tinker Bell |