Klø mig på ryggen

Sunday, August 10th, 2014

Når vi går til ro om aftenen her i huset, så er det næsten fast ritual at Kate vender sig med ryggen til mig først og siger : Klø mig på ryggen… Og det gør “man” jo gerne 🙂

 

 

IMG_6522

 

 

Igår den 09. August var vi som man kan læse om her : Livet med Tinker Bell på Jatujak marked, og Tinker Bell blev da noget træt senere på aftenen, ikke rigtigt fået nogen ordentlig eftermiddags lur… Så hun hopper op på skødet af mig sætter sig i lotusstilling (så kan vi nemlig klappe båder hænder og tæer) – og så siger hun : Far… Klø mig på ryggen… Peger…

Nej ikke der, lidt længere ned 😀 nåmen jeg klør og Tinker Bell – hun falder i søvn i en efter min mening meget ubehagelig stilling, men hun er gået helt ud så jeg kan bare bære hende ind i seng 😀

 

 

Lidt længere ned

Lidt længere ned

 

 

Tinker Bell er faldet i søvn :)

Tinker Bell er faldet i søvn 🙂


Tags : Bangkok | Kærlighed | nætter | Thailand | Tinker Bell |