Den forsvundne chokolade

Saturday, August 30th, 2014

Idag er det lørdag – og så er det (også) gufdag, virker somom Tinker Bell og Kate kan finde enhver lejlighed til at spise slik og kage… De kan tåle det, min krop er måske mindre tollerant, eller vokser eksponentielt med vægten allerede opnået.

Nåmen Tinker Bell har siddet hele eftermiddagen her ved siden af mig, hun kan ikke rigtig sidde på skødet da jeg forsøger at også lave andet 😀 og ingen af os har rigtigt holdt skarpt øje med hende, men alt chokoladen er forsvundet (“nogen” vil muligvis have maveproblemer senere) – jeg spiser ikke meget chokolade, men Tinker Bell har da givet mig et stykke ind imellem…

Nåmen Kate opdager at alt chokoladen er forsvindet som dug fra solen og udbryder : HVEM har spist alt chokoladen ???

Bell kigger op på hende med uskyldsrene øjne og hele hovedet smurt ind i chokolade og siger : far

Så fik man skældud igen 😀 😀 😀

 

IMG_8074


Tags : Bangkok | Kate | Kærlighed | Tinker Bell |