At sidde stille

Friday, August 29th, 2014

Idag var vi ved frisøren, jeg har min helt specielle frisør – en ganske ung pige som gør et udemærket stykke arbejde i at få mig gjort mere korthåret, og så afslutter hun altid klipningen med at sætte ansigtet helt ned til mit hoved, holde mig på kinderne kigge mig dybt i øjnene i spejlet og sige – hvor SER du godt ud… Det er jo ikke til at stå for 🙂

Nåmen da vi var færdige, Tinker Bell og Kate var med, så hun lavede faktisk ikke nummeret med at sige “hvor SER du godt ud” – men hun sagde dog til Kate at hun havde en flot mand 🙂 Vi var færdige og skal krydse vejen, på det sted er der ikke nogen fodgængerbro og fodgængerfelter er der jo, men når man ser dem gennem thai bilist øjne og thai forruder, så er de lavet af usynligt blæk, det virker ikke umiddelbart som om man på køreskoler lærer at fodgængerfelter er vedtagne områder hvor fodgængere nyder en vis beskyttelse i det mindste…

Men vi nåede da i live over til bilen igen, og Tinker Bell bliver bedt af sin mor om at sætte sig pænt på bagsædet – jeg skal nok på et tidspunkt komme med en redegørelse for at et barnesæde koster svarende til en måneds husleje, el og internet her i Thailand og jeg prioritere at vi har tag over hovedet da det er regntid og September er spcielt regnfuld, i en senere blog. Hun sætter sig stille ned og vi er igang med at komme op på Rama IV broen der skal føre os hjem igen…

Der går noget tid så lyder der fra bagsædet – mooooar ?? Moooar ??? Ja svarer Kate hvad er der ?? Moooar tror du på at jeg sidder stille her på bagsædet ?? Ja det gør jeg da, jeg har jo sagt at du skal sidde stille.

Men mooar ?? Hvis nu jeg fortæller dig at jeg skider – tror du så også på det ??? (på thailandsk er det måske lidt mere “normalt” at sige skider end i Danmark, så det er ikke noget vi sådan tager anstød af – at Bell siger Buat Khee)

Og ja det troede vi så på, det viste sig ved forskellige duftindtryk at holde stik…

Normalt har Bell ikke ble på om dagen, men en eller anden 6. sans havde fået overbevist Kate om at idag ver det en god ide at give hende ble på 🙂


Tags : Bangkok | frisør | Kærlighed | mavekneb | Tinker Bell |